Ons team

Het is vanzelfsprekend dat u niet alleen wilt weten met welk bedrijf u in zee gaat, maar het is ook wel fijn om te weten met welke mensen u allemaal te maken heeft. Daarom willen wij ons graag aan u voorstellen.

Nicky van Brück

Nicky van Brück is algemeen directeur van Vlas bv. Hij is belast met de dagelijkse gang van zaken. Op vakgebied is Nicky belast met de alle dak en zinkwerkzaamheden. Nicky heeft veel ervaring in het vak en zeer oplossingsgericht.

George Leensen

George is een doorgewinterde dak en zinkwerker. Werk het liefst buiten en dak en zinkwerk is zijn vak. George is erg kritisch op zijn werk en dat hebben wij graag. Zelf zegt George ” als ik werkzaamheden moet verrichten waar ik zelf niet achter sta, zou ik echt een ander baan zoeken”.

Arnold Frank

Arnold is een van huis uit installatiemonteur. Met ruim 40 jaar ervaring in de installatietechniek als assistent monteur heeft Arnold ook veel ervaring in het loodgieterswerk. Zijn werkzaamheden richten zich vooral op de vervolgwerkzaamheden van een lekdetectie onderzoek.

Zelf zegt Arnold: ” ik heb altijd met de handen gewerkt. Het installatiewerk en loodgieterswerk ligt mij het meeste. Soms ga ik met de dak-zinkwerkers mee als er handjes nodig zijn. Ik kijk iedere keer weer met bewondering wat mijn collega’s allemaal kunnen maken, het is echt een vak apart.  Maar zij oefenen iedere dag hun specifieke werk uit, net als ik . Daarom zeg ik maar zo, ieder zijn vak. Mijn hart ligt voornamelijk bij het installatiewerk en loodgieterswerk!”

Peter Frank

De werkzaamheden van Peter richten zich vooral op het gebied van lekdetectie. Met zijn jarenlange ervaring, hij vindt het niet zo leuk als wij zeggen dat dat al ruim 40 jaar is, heeft Peter inmiddels een behoorlijke expertise op het gebied van loodgieterswerk en lekdetectie. Ook is Peter ooit begonnen als hulpmonteur installatietechniek. Peter heeft zich door de jaren heen opgewerkt tot installatietechnicus, tekenaar en projectleider. Toch ging zijn hart voor een groot deel uit naar de operationele kant uit. Het lekdetectietraject biedt van beide

Zelf zegt Peter. “installatietechniek en het loodgietersvak liggen op het gebied van infra niet zo ver van elkaar vandaan. Het biedt, op het gebied van lekdetectie, veel voordelen. Door de mix van theoretische en praktische kennis ben ik in staat om creatieve oplossingen te bedenken. Dat is wat mijn werk zo boeiend maakt.  Maar ook het contact met mensen vind ik geweldig belangrijk. Gewoon het vertrouwen van mensen in ons bedrijf vind ik bijzonder. Ik weet wel hoe wij werken, maar potentiele klanten niet. Dat voelt dan toch altijd weer als een eer!

Marieke Dinnissen

Binnen de onderneming is het van belang dat de zaken goed op elkaar afgestemd zijn. Iedereen binnen de onderneming draagt een verantwoordelijkheid. Mijn verantwoordelijkheid ligt bij de administratieve werkzaamheden van Vlas BV. Ik ben deels verantwoordelijk voor de administratie en het kan ook voorkomen dat u mij aan de telefoon krijgt. Ik kijk of ik uw vraag kan beantwoorden of dat u bij de juiste persoon terecht komt. Ook ik kom uit de installatiehoek, waar ik als technisch tekenaar heb gewerkt in combinatie met gerelateerde werkzaamheden zoals de boekhouding, maar ook het calculeren, en het maken van offertes was een deel van mijn werkzaamheden.

Marieke ” de werkzaamheden die ik nu verrichte zijn voor een groot deel de werkzaamheden die ik al eerder deed binnen de installatietechniek. Een nieuwe uitdagende invulling is het maken van rapportages voor verzekeringen, verenigingen van eigenaren, bedrijven en particulieren. Het is van het uiterste belang dat de rapportages helder en duidelijk zijn. Alles moet tot in detail kloppen, maar dat werk kan aan mij overgelaten worden.”

Simon Kooi

Een van het belangrijkste rad in het wiel. Simon is verantwoordelijk voor de planning. Daarnaast is Simon ook nog verantwoordelijk voor de facturering binnen de onderneming. Dit werk vraagt iedere dag weer om uitdagingen. Het is voornamelijk werk met mensen, veel communicatie, veel afspraken, veel contact met de mensen op de weg. Het blijft iedere keer weer een uitdaging de dag naar een goed begin van de volgende dag te brengen.

Simon, ” ik heb een wiskundige achtergrond, wat in mijn werk niet altijd tot zijn recht komt. Desondanks denk ik wel vaker dan een keer dat sommige oplossingen hoger wiskunde vragen” Maar het werk bevalt mij na 20 jaar nog prima en daar kunnen er makkelijk nog een paar jaren bij”

Jos Groothuizen

Jos is nog een medewerker uit de “oude stal” Jos een rasechte loodgieter en dak en zinkwerker. Jos gaan geen enkel probleem uit de weg en weet voor alles wel een oplossing te bedenken. Als er geen standaard oplossingen meer mogelijk zijn, begint het werk voor Jos. Jos heeft inmiddels 50 jaar ervaring in het loodgietersvak. Hij laat zien dat je met 65 jaar nog makkelijk een dak op kunt klimmen maar ja, hij fietst ook met het grootste gemak de Mont Ventoux op.

Jos, ” klopt, ik ben een sportman in hart en nieren. In de sport ga geen uitdaging uit de weg, dus op mijn werk ook niet. Ik had al met pensioen kunnen gaan, maar teveel van mijn klanten waren het daar niet mee eens. Nou, dat ben ik dan maar ook niet uit de weg gegaan. Zolang het nog kan, en ik er zin in heb ga ik er mee door”.

Ed van Heck 

Ed is onze boekhouder. Hij heeft ieder dag een balansdag. Voor Ed moet altijd alles kloppen

Ed ” ja, dat klopt “.